Här kan du se delar av våra behandlingar och priser.

För mer information så går du vidare till vår bokningssida genom att trycka på "boka tid" i menyn. Där finns det fler priser och uppskattad tidsåtgång på fler av våra behandlingar. 


Izabelle, vår elev, har 30% på salongen ordinarie priser på de behandlingar hon utför, gäller ej löshår.


Har du frågor så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!  


Klippning

Hos oss på NOU är alla välkomna! Vi tycker alla förtjänar en bra klippning så oavsett om du vill putsa till din befintliga frisyr eller göra en större förändring med ditt hår så hjälper vi dig gärna.


I våra klippningar ingår alltid tvätt och styling.


Pris från 670:-

Färg

På NOU älskar vi alla typer av färgförändringar, stora som små, och vi har valt att jobba med O&Ms mineralfärg som är en renare och snällare färg både för dig som kund, oss som frisörer och för vår planet.


1000kr/h

Fransar och bryn

Hos oss kan du få dina bryn fixade och även fransar färgade. Vill du ha ännu mer effekt erbjuder vi även lashlift och browlift. För ytteliggare effekt går det att göra en fransförlängning.

Vi erbjuder något för alla!

Olaplex

Som Olaplex Goldmember så ingår olaplex i samtliga kemiska behandlingar men du kan även boka tid för en olaplexbehandling i samband med din klippning eller som enda salongsbehandling.

MalibuC

Med hjälp av MalibuC kan vi rensa håret från mineraler, metaller och beläggningar samt återställa pH-balansen. 

Mer information hittar du på vår bokningssida under kategorin "salongskurer". 

Naglar

Att ha vackra naglar är något som stärker självförtroendet. Hos oss kan du boka tid för allt ifrån manikyr, pedikyr till nagelförlängning. Pris från 245-845:-


Tillval

Hos oss kan du alltid skräddarsy ditt besök och unna dig det lilla extra genom att lägga till extra hårbottenmassage, en vårdande kur för håret, en nyansering, extra styling eller varför inte brynfix.


Pris från 185:-

Öronhåltagning

Vi utför medicinsk öronhåltagning med Blomdahls verktyg och smycken.

Åldersgräns: 18 år eller målsamns tillstånd.


1 hål                            295:-
2 hål                           445:-

Make-up

Vi erbjuder även make-up, oavsett om det är inför en aw, till festen eller bröllopet. Hur smidigt är det inte att kunna göra sig iordning inför sin stora dag på ett och samma ställe.


Avbokningspolicy

En bokad behandling hos oss ska avbokas minst 24 timmar före inbokat besök.

Om du avbokar din tid senare debiteras du 75% av kostnaden för behandlingen du bokat.

Behöver du avboka en helgdag går det alltid att maila oss på info@salongnou.se eller skriva till oss via våra sociala medier. Tänk på att din avbokning endast gäller om du fått den bekräftad.


Skulle du inte dyka upp på din avbokade tid eller komma försent så vi inte hinner ta emot dig så debiteras du 100% av den inbokade behandlingen.


Varför?


Detta är vårt jobb, vår inkomstkälla. Kommer du inte på din inbokade tid så resulterar det i att vi inte får någon inkomst. Detta är inte personligt på något vis utan det handlar endast om att vi blir stående med en tom stol och blir utan lön.


Tack för din förstående!

Reklamationspolicy

Hos oss på NOU lägger vi stort fokus på en väl utförd konsultation för att undvika missförstånd och för att du ska lämna salongen med ett leende, fylld med ny energi och mycket nöjd över resultatet av din behandling.


Skulle du trots det inte vara nöjd med resultatet du fått hos oss vill vi att du återkopplar till oss så snart som möjligt eftersom alla arbeten som utförs på hår förändras snabbt och för att vi ska få en rättvis bild på problemet och en chans att göra om. 


Därefter vill vi att du kommer in på salongen så att vi får en tydlig bild av på vad det är du är missnöjd med och så att vi kan prata om en eventuell åtgärd. 


Vid kemisk behandling ska du ha skött håret enligt de anvisningar du fått av frisören, inte ha tvättat håret inom 48 timmar efter behandlingen och använt rätt schampo och balsam anpassade för just dig och den utförda behandlingen. 


Om en behandling skulle ha utförts på fel sätt eller gett fel resultat vill vi såklart göra om eller åtgärda problemet så du får det resultatet du var ute efter. 


Vi betalar inte tillbaka några pengar och det är den ordinarie frisören som hjälper dig att fortsatt nå önskat resultat.


Som kund vill vi aldrig att du ska känna att det är jobbigt att höra av dig till oss om du är missnöjd med din behandling. Vi tror på en öppen kommunikation och ärlighet, på så vis vet vi till nästa gång vad vi behöver tänka på och du kan i framtida behandlingar känna dig trygg i stolen när vi känner ditt hår och förstår vad det är du vill ha.