Salongen i Vättersnäs har en lång och vacker historia bakom sig och när Hanna fick chansen att förvärva lokalen sep-21 fanns det ingen tvekan. 


På Nou hittar ni kreativa, engagerade och lyhörda kvinnor med stark passion för sina yrken. Gemensamt för oss alla är att vi alltid ger 100% och älskar när du lämnar salongen med ett leende och fylld med ny energi.

HANNA GEREBRANT - FRISÖRMÄSTARE / SALONGSÄGARE

Salongens ägare och doer, som gärna vill få saker och ting gjorda med en gång. Tur hon har Thess som är lite mer av en tänkare. Tillsammans utgör de den perfekta kombinationen helt enkelt. 

Redan som fyraåring visste Hanna att hon ville bli frisör och -09 började hon utbilda sig på svenska frisörskolan där hon för första gången träffade Thess.  

Variationen med yrket är något hon värdesätter högt men närmast hjärtat är att få skapa snygga färger anpassade för kundens personlighet - och gärna en kopprig sådan om hon får bestämma själv.

Men det allra bästa tycker hon är mötet med människor och alla fina relationer som skapas med kunden när de sitter i hennes stol. Hanna älskar att ta sig an utmaningar och att veta att kunden blivit nöjd med ett arbete är enligt henne den bästa känslan. 


Hanna innehar både Gesällbrev och Mästarbrev. 

THESS JOHANSSON - FRISÖRMÄSTARE

Thess är klippan som alltid står stadigt på salongen.

Trots att hon är den i trion som mest troligt har de mest intensiva morgnarna som småbarnsförälder så kommer hon alltid in på salongen med ett leende.

Thess gick tillsammans med Hanna på svenska frisörskolan därefter har vännerna hållit kontakten och även arbetat tillsammans innan NOU startades.

Hon har ett öga för detaljer och lämnar ingenting åt slumpen. 

Thess specialitet är blonda hår. Balayage, foliayage, slingor, you name it. Hon har även en förkärlek för texturerade hår och har planer på att fördjupa sin utbildning inom lockiga hår i alla dess former. 

Hon älskar att testa på nya trender och tekniker vilket hennes kunder med fördel fått erfara många gånger. 


Thess innehar både Gesällbrev och Mästarbrev.

MY BLOM - NAGELTEKNOLOG, BRYN- & FRANSSTYLIST

Vår alldeles egna beautyqueen och även lillasyster till Hanna. 

My är en riktig mångsysslare och hos henne bokar du tid om du tillexempel vill få fina naglar, fixa fransarna, forma brynen eller bli sminkad till festen.

My har flera års erfarenhet och i Januari -18 fick hon sitt första diplom. 

Sedan dess har diplomen fyllts på och hon har stora planer för fler i framtiden. 

Det absolut bästa med yrket enligt My är variationen, den ständiga utvecklingen och att hon får vara kreativ varje dag. 

När du besöker My är du i trygga, välutbildade händer då hon ständigt försöker hålla sig uppdaterad inom det senaste samt värderar sina utbildningar högt. 


My innehar diblom och certifikat i alla behandlingar hon utför på NOU.

IZABELLE FRANSSON - FRISÖRELEV

Vår yngsta blivande stjärna, Izabelle läser tredje året på Drottning Blankas gymnasium och på torsdagarna hittar du henne hos oss på NOU där hon praktiserar frisöryrket och vägleds av frisörer med mästarbrev. Hennes behandlingar är rabatterade med 40% av salongens priser, gäller ej löshår. 


Vi ser fram emot att få följa hennes utveckling och få dela med oss av våra erfarenheter för att göra henne till en riktigt grym frisör!